Atenție! Stimați clienți,
În prezent site-ul pecef.ro se află în curs de actualizare. Este posibil să existe diferențe de stoc sau preț, între informațiile prezente în site și starea reală a produselor. Vă mulțumim pentru înțelegere! Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă răspunde la solicitări.

Garantia produselor

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului magazin.pecef.ro beneficiaza de garantia provenita din partea producatorului sau importatorului, prin care beneficiaza de reparatii si piese originale.

Garanţia este activată la service autorizat Pecef Tehnica. Garanţia este oferită conform termenilor specificaţi în certificatul de garanţie, ataşat produsului.

Pecef Tehnica emite o factură care trebuie păstrată împreună cu certificatul de garanţie în cazul în care veţi avea nevoie de service cât timp produsul se află în garanţie.

În cazul în care aveţi nevoie de informaţii suplimentare cu referire la garanţie sau unitatea de service, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa service@pecef.ro. 

Pierderea facturii sau a certificatului de garantie duce la pierderea garantiei.

Garanţia nu acoperă: consumabilele, bateriile, pungile aspiratoarelor etc ( în conformitate cu certificatul de garantie) şi este valabilă numai dacă certificatul de garanţie este însotit  de factura produsului achiziţionat în original.

Garanţia nu se aplică în următoarele situaţii:

  • Nerespectarea instrucţiunilor de folosire
  • Repararea efecuată de o persoană neautorizată
  • Folosirea de piese contrafăcute
  • Folosirea neglijentă a produsului
  • Defecţiuni mecanice cauzate de o terţă persoană
  • Instalarea inadecvată a a aparatului
  • Folosirea aparatului în scopuri profesionale sau comerciale.

Service adiţional – deschidere stânga/dreapta a aparatelor  frigorifice

Dacă veţi cumpăra un produs care vă permite să schimbaţi sensul de deschidere a uşii, orice schimbare a sensului de deschidere a usii  se va face contra cost. Pentru a beneficia de această schimbare, Cumpărătorul trebuie să solicite această modificare la adresa de e-mail: service@pecef.ro  sau la numărul de telefon 0344 40 30 30.

Pentru alte informatii despre companie, va rugam vizitati site-ul www.pecef.ro.
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.

Vizitati pagina noastra de Facebook