Atenție! Stimați clienți,
În prezent site-ul pecef.ro se află în curs de actualizare. Este posibil să existe diferențe de stoc sau preț, între informațiile prezente în site și starea reală a produselor. Vă mulțumim pentru înțelegere! Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă răspunde la solicitări.

REGULAMENT CARD EXTRAGARANTIE PECEF

REGULAMENT CARD EXTRAGARANTIE PECEF

09.11.2015

REGULAMENT CARD EXTRAGARANTIE PECEF

 

ATENTIE!!! CARDUL DE EXTRAGARANTIE TREBUIE VALIDAT.
Neactivarea garantiei extinse in termen de 21 de zile calendaristice de la data achizitionarii produsului, duce la pierderea acesteia iar, in acest caz, ramane valabila numai garantia standard a produsului.

Art.1. Prevederi generale

  • este un produs  diferit de garantia tehnica care extinde termenul de garantie cu durata inscrisa pe fata cardului.
  • este un produs cu serie unica, asociata produsului pentru care a fost achizitionat
  • o data cu achizitionarea acestuia, clientul beneficiaza de  20% discount la tariful de manopera din factura, pentru oricare alt produs de folosinta indelungata, (electrocasnice mici, mari, audio/video, echipamente de gradina, generatoare electrice) reparat in postgarantie in reteaua Pecef Tehnica. Puteti afla lista completa a punctelor de service si a produselor ce pot fi reparate in reteaua Pecef Tehnica,telefonic la numarul 0344 40 3030 sau e-mail la callcenter@pecef.ro.

Art.2. Conditii minime (cumulative) pentru a beneficia de avantajele serviciului de Card de Extragarantie Pecef

  •   solicitarea expresa a Clientului adresata catre Pecef, in perioada de valabilitate a serviciului, de a beneficia de acest serviciu la numarul de telefon 0344 40 3030 sau email la adresa callcenter@pecef.ro
  •   prezentarea de catre Client, impreuna cu produsul defect a facturii de achizitie (original) si a cardului de Extragarantie Pecef


Art.3. Conditii de valabilitate

  • cardul de extragarantie Pecef este valabil in reteaua Pecef Tehnica. Puteti afla lista completa a punctelor de service din reteaua Pecef Tehnica, telefonic la numarul 0344 40 3030 sau e-mail la callcenter@pecef.ro
  • cardul de extragarantie Pecef este valabil odata cu activarea Cardului la numarul de telefon 0344 403030 sau email la callcenter@pecef.ro in maxim 21 de zile calendaristice de la data achizitiei


ART.3.1. Procedura de validare a cardului de extragarantie:


- Apel telefonic la numarul de telefon de call center 0344 40 3030 sau email la callcenter@pecef.ro, in maxim 21 de zile calendaristice de la data achizitiei
- La momentul activarii se vor oferi urmatoarele informatii : Nume Prenume cumparator, Adresa Completa, Email, Telefon Mobil, Serie certificat de garantie, Denumire produs, Model, Seria service, Seria produs, Numar document achizitie, Nume vanzator, Data achizitiei.
- In urma apelului telefonic veti primi un numar de inregistrare care trebuie notat pe certificatul de garantie, in limba romana, al produsului.

Conditiile de garantie legala raman valabile si in cazul extragarantiei, orice reparatie a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp stabilite de comun acord intre vanzator si consumator.
Pentru a beneficia de extragarantie, cumparatorul trebuie sa pastreze cardul de extragarantie Pecef. Pentru a evita eventuale neintelegeri, clientul trebuie sa pastreze factura de achizitie a produsului si certificatului de garantie standard pe toata durata valabilitatii garantiei si extragarantiei.
SC Pecef Tehnica SRL, isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament, aducand la cunostinta publicului modificarile operate prin publicarea lor pe www.pecef.ro si www.magazin.pecef.ro .

Art.4. Regulament card de extragarantie


Prin achizitionarea cardului de extragarantie Pecef, participantii confirma cunoasterea prevederilor regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestuia, acceptand integral, expres si neechivoc prezentul Regulament.

Art.5. Date cu caracter personal


Prin achizitionarea cardului, cumparatorii persoane fizice declara ca sunt de acord ca datele lor personale sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a Vanzatorului. Vanzatorul se obliga sa respecte drepturile participantilor persoane fizice prevazute in legea 677/ 2001.
La cererea cumparatorilor, persoane fizice, adresata in scris pe adresa SC PECEF TEHNICA SRL, str. Toma Caragiu, nr 2-4, Ploiesti, Prahova, vanzatorul se obliga:
- Sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an.
- Sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma Legii nr 677/2011 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului, la cererea acestuia.
Prin furnizarea datelor cu caracter personal, participantii persoane fizice declara ca sunt de acord cu inregistrarea datelor cu caracter personal in baza de date a societatii SC PECEF TEHNICA SRL, pentru a beneficia de serviciile oferite prin cardul de extragarantie Pecef.
Datele sunt protejate conform legislatiei in vigoare pentru confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor.

Art.6. Litigii


Eventualele litigii aparute intre Cumparator si Vanzator se vor solutiona pe cale amiabila sau in caz contrar litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Art.7. Prevederi finale


Daca vanzatorul constata ca un cumparator nu a indeplinit conditiile de participare stipulate in regulament isi rezerva dreptul de a suspenda oricand dreptul si beneficiile ce revin cumparatorului, fara alta despagubire sau plata.
        

SC PECEF TEHNICA SRL
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.

Vizitati pagina noastra de Facebook