Atenție! Stimați clienți,
În prezent site-ul pecef.ro se află în curs de actualizare. Este posibil să existe diferențe de stoc sau preț, între informațiile prezente în site și starea reală a produselor. Vă mulțumim pentru înțelegere! Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă răspunde la solicitări.

Electrocasnice high tech in bucataria dvs!

Electrocasnice high tech in bucataria dvs!

04.10.2012

Electrocasnice high tech in bucataria dvs!

Electrocasnice high tech in bucataria dvs!

O noutate remarcabila, plita IQcook reprezinta inteligenta de astazi in arta culinara!

Gorenje prezinta în premiera o noutate remarcabila: plita cu inductie IQcook, va simplifica într-un mod revolutionar gatitul. Tehnologia inovatoare a senzorilor IQ r garanteaza un  proces de gatire sigur si controlat.

Noii senzori Gorenje IQ Sensors, incredibil de inteligenti si extrem de sensibili ajusteaza automat modul de functionare al plitei si  elimina nevoia de a controla manual progresul de gatit, astfel încât utilizatorii  pot profita la maxim de  timpul lor, în timp ce mâncarea se gateste.

Noua tehnologie nu numai ca economiseste timp pretios prin optimizarea temperaturii de gatit dar economiseste si energie. Fata de tehnologia conventionala a plitelor cu inductie, plita IQcook poate economisi chiar si pâna la 40 % din consumul de energie.

 

 

 

 
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.

Vizitati pagina noastra de Facebook