Atenție! Stimați clienți,
În prezent site-ul pecef.ro se află în curs de actualizare. Este posibil să existe diferențe de stoc sau preț, între informațiile prezente în site și starea reală a produselor. Vă mulțumim pentru înțelegere! Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă răspunde la solicitări.

ce faci?

Este sigur şi uşor să cumpăraţi produsele de pe magazinul online Pecef Tehnica. Navigand printre categoriile de produse, odata ce ati gasit un produs care corespunde criteriilor dumneavoastra, apasati pe butonul  „Cumpara”.

Verificarea cosului de cumparaturi

Exista posibilitatea de a verifica lista produselor din cosul de cumparaturi, de a schimba cantitatea sau de a sterge unul sau toate produsele. Daca vreti sa adaugati noi produse in cosul de cumparaturi apasa butonul „Continuati cumparaturile”

Verificati daca comanda dumneavoastra contine toate produsele adaugate in cos! Daca aveti toate produsele dorite  in cosul de cumparaturi, pentru a trimite comanda apasati butonul "Continua".  

Urmeaza inregistrarea in cadrul magazinului online Pecef, pentru care trebuie sa completati formularul de pe site.
Daca ati mai cumparat de la magazinul online Pecef sau sunteti inregistrat, va puteti autentifica in sistem cu adresa de e-mail si parola.

Daca acum cumparati pentru prima data de la magazinul online Pecef si nu sunteti inregistrat, veti fi inregistrat automat dupa prima achizitie. Informatiile legate de inregistrare vor fi trimise pe adresa dumneavoastra de e- mail.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Dupa ce ati creat contul dumneavoastra verificati cu atentie datele apoi apasasti butonul „Inregistreaza-te”.   Urmatorul pas „Detalii comanda”  alegeti apoi verificati cu atentie datele de facturare, adresa de livrare, adaugati  informatii suplimentare daca e cazul, apoi apasati butonul „ Continua”.

Comanda dumneavoastra va fi plasata si confirmata la adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat!

Plata

Plata online (card bancar): Se poate efectua plata online cu cardul personal in conditii de siguranta deplina.
Tipurile de carduri acceptate sunt Visa si MasterCard, emise in tara sau in strainatate. Veti fi protejat prin standardele de securitate 3D „Verified by Visa” si „Mastercard SecureCode” precum si filtre suplimentare antifrauda care previn tranzactiile neautorizate pe Internet. Introducerea datelor despre card se va realiza pe site-ul bancii, magazinul nostru online NU SALVEAZA nici o informatie privind cardul Dvs.

Dupa confirmarea bancii ca produsele achizitionate au fost achitate se proceseaza comanda, iar produsele comandate vor fi livrate la adresa de livrare. Veti fi informat telefonic de ziua si ora la care soseste comanda.  

Returnarea produselor Produse achizitionate la distanta

Consumatorul persoana fizica poate returna produsele in termen de 10 zile lucratoare de la receptia acestora conform  OG 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului“.

Această notificare trebuie făcută în scris şi trimisă la adresa de e-mail marketing@pecef.ro. Cumpărătorul este obligat să returneze bunurile la Pecef Tehnica în termen de 3 de zile lucratoare de la notificarea scrisa.

Produsele  trebuie returnate la: S.C. PECEF  TEHNICA S.R.L., PLOIESTI, STR. POMPELOR, NR.4, Jud. Prahova

Costurile de transport retur produse vor fi suportate de consumator.

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, potrivit art.8 din OUG 130/2000, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator pentru produse NU si pentru transportul acestora, fara a-i solicita consumatorului cheltuielile aferente rambursarii sumelor.

Pecef Tehnica va inapoia prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 30 zile de la data returnarii produselor.

Garantia produselor

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului shop.pecef.ro beneficiaza de garantia provenita din partea producatorului sau importatorului, prin care beneficiaza de reparatii si piese originale.

Garanţia este activată la service autorizat Pecef  Tehnica. Garanţia este oferită conform termenilor specificaţi în certificatul de garanţie, ataşat produsului. Pecef Tehnica emite o factură care trebuie păstrată împreună cu certificatul de garanţie în cazul în care veţi avea nevoie de service cât timp produsul se află în garanţie.

În cazul în care aveţi nevoie de informaţii suplimentare cu referire la garanţie sau unitatea de service, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa service@pecef.ro.

Pierderea facturii sau a certificatului de garantie duce la pierderea garantiei.

Garanţia nu acoperă: consumabilele, bateriile, pungile aspiratoarelor etc ( în conformitate cu certificatul de garantie) şi este valabilă numai dacă certificatul de garanţie este însotit  de factura produsului achiziţionat în original.
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.

Vizitati pagina noastra de Facebook