Atenție! Stimați clienți,
În prezent site-ul pecef.ro se află în curs de actualizare. Este posibil să existe diferențe de stoc sau preț, între informațiile prezente în site și starea reală a produselor. Vă mulțumim pentru înțelegere! Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă răspunde la solicitări.

Despre noi

PECEF TEHNICA a creat site-ul de cumparaturi online magazin.pecef.ro,  asigurand astfel un acces rapid la toata gama de produse aflate in distributie.

Furnizam produse electrocasnice mici si mari, produse profesionale Gastro importate din Italia, pentru orice categorie de clienti.

La momentul achizitionarii produselor clientul nu va plati decat suma afisata pe site, produsele beneficiind de transport gratuit in Ploiesti dar si in toata tara!

Produsele achizitionate prin magazinul online magazin.pecef.ro beneficiaza de garantie asigurata de catre Departamentul  Service Pecef Tehnica. 

Pe toata perioada de garantie transportul produselor electrocasnice mari  este asigurat gratuit prin curier Cargus sau prin delegat Pecef.

Asiguram calitatea si siguranta serviciilor: magazinul nostru online NU SALVEAZA nici o informatie privind cardul dumneavoastra, introducerea datelor despre card se va realiza pe site-ul bancii. 

Pentru mai multe informatii despre companie, va rugam vizitati site-ul www.pecef.ro. 


www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.

Vizitati pagina noastra de Facebook