Atenție! Stimați clienți,
În prezent site-ul pecef.ro se află în curs de actualizare. Este posibil să existe diferențe de stoc sau preț, între informațiile prezente în site și starea reală a produselor. Vă mulțumim pentru înțelegere! Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă răspunde la solicitări.

Termeni si conditii

Conditii pentru comenzi online

Termenii generali de comercializare pentru magazinul online  sunt termenii de achiziţionare oferiţi de Pecef Tehnica SRL, Ploiesti, str. Toma Caragiu, nr. 2-4, - denumită în continuare Comerciant. Termenii generali de comercializare pentru magazinul online Pecef  sunt în concordanţă  cu legislaţia din România privind comerţul electronic şi protecţia consumatorilor.

Magazinul online Pecef  Tehnica este gestionat de catre Pecef Tehnica. Clientul – denumit in continuare Cumparator foloseşte platforma online pentru a cumpăra produse.

Fiecare Cumpărător al magazinului online are un nume de utilizator şi o parolă pe care le foloseşte pentru identificare. Comerciantul confirma crearea contului printr-un email trimis Cumparatorului.
Pecef Tehnica SRL nu vinde produse si/sau servicii care să fie cumpărate de către minori. PECEF TEHNICA SRL  poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de către un adult.

Denumire: Pecef Tehnica SRL – Vânzări online
Adresă: Ploiesti, str. Toma Caragiu, nr.2-4
E-mail: marketing@pecef.ro
Telefon: 0244/594815/  0344 403030 Fax: 0244/514486
CUI.: RO 8772898
Număr de ordine în registrul comerţului: J29/1196/1996
Bancă şi cont: RO81 BRDE 300S V271 4465 3000, deschis la BRD Ploiesti

Plată

Plata ramburs la primirea coletului

Plata online prin card bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal in conditii de siguranta deplina.
Tipurile de carduri acceptate,  carduri Visa si MasterCard, emise in tara sau in strainatate. Veti fi protejat prin standardele de securitate 3D „Verified by Visa” si „Mastercard SecureCode” precum si filtre suplimentare antifrauda care previn tranzactiile neautorizate pe Internet.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie furnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta existenta in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii CLIENTULUI.

Inainte de a comanda un produs, verificati daca acesta se afla pe stoc. Produsele care nu se afla momentan pe stoc nu pot fi livrate. Comenzile respective pot fi pastrate termen de o luna, la solicitarea clientului si se livreaza in momentul in care reintra in stoc. Daca in termen de o luna nu se pot onora, aceste comenzi vor fi considerate anulate, fara o alta notificare. Daca clientul nu precizeaza ca aceste comenzi sa fie pastrate, acestea vor fi considerate nule.    

Înainte de a se achita integral toate produsele dintr-o comandă, acestea vor fi proprietatea Pecef  Tehnica.

Preţuri

Toate preţurile produselor de pe acest site sunt în LEI,  includ TVA,  timbru verde si transport.

Peţurile afişate sunt valabile numai dacă cumpăraţi de la magazinul online Pecef Tehnica, deci pot să difere de cele din alte magazine.

Deşi Pecef Tehnica doreşte să vă ofere cele mai precise şi cele mai noi informaţii, unele preţuri pot fi greşit afişate. În astfel de cazuri, sau în cazul în care preţul unui produs se schimbă în timpul procesării comenzii, Comerciantul îi permite Cumpărătorului să renunţe la contract şi îi poate oferi în schimb o alternativă convenabilă.

Pecef Tehnica îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile fără înştiinţarea prealabilă a cumpărătorilor.
Valabilitatea promotiilor şi durata ofertelor speciale sunt specificate.

Pentru produsele care sunt aduse la comanda Pecef Tehnica isi rezerva dreptul de a solicita clientilor un avans de 30% din valoarea produsului.  
Orice comanda plasata prin intermediul site-ului Pecef Tehnica are valoare contractuala.

Returnarea produselor

Produse achizitionate la distanta

Consumatorul persoana fizica poate returna produsele in termen de 10 zile lucratoare de la receptia acestora conform  OG 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului“. 

Această notificare trebuie făcută în scris şi trimisă la adresa de e-mail marketing@pecef.ro.
Cumpărătorul este obligat să returneze bunurile la Pecef Tehnica în termen de 3 de zile lucratoare de la notificarea scrisa.

Produsele  trebuie returnate la: S.C. PECEF  TEHNICA S.R.L., PLOIESTI, STR. POMPELOR, NR.4, Jud. Prahova

Costurile de transport retur produse vor fi suportate de consumator.
Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, potrivit art.8 din OUG 130/2000, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator pentru produse NU si pentru transportul acestora,  fara a-i solicita consumatorului cheltuielile aferente rambursarii sumelor.
Pecef Tehnica va inapoia prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 30 zile de la data returnarii produselor.
  
Conditii de retur produs

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara defectiuni, fara a prezenta urme de uzura, in ambalajul original cu toate accesoriile, inclusiv manuale, certificate de garantie, factura fiscala in original, avizul de insotire a marfii etc.

Nu se vor accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
Procedura de retur produse presupune urmatorii pasi:

A. Inregistrare cerere retur produse si obtinerea numarului de inregistrare retur

1) Cumparatorul va trimite prin e-mail o cerere cu subiectul "Cerere retur produse"
2) In cadrul cererii se vor specifica:
 data emiterii comenzii;
  date cumparator: nume si prenume, adresa de e-mail folosita la inregistrare cont
 numar factura si data emiterii facturii ce fac dovada achizitionarii produselor;
 cauzele/motivele care au dus la aplicarea procedurii de retur produs(e) (optional);
3) La acest e-mail se vor atasa copii ale urmatoarelor documente: copie factura fiscala, aviz de insotire a marfii/AWB;
4) Cererea de retur va fi aprobata si inregistrata in sistem doar daca datale mentionate conform pasului 2) sunt corecte si complete si daca indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate (paragraful): Conditii de retur produs.
5) In maxim 24-48 ore de la primirea produsului/produselor cumparatorul va primi pe e-mail un numar de inregistrare de retur si detalii privind aplicarea procedurii de retur.

B. Constatare si validare acceptare retur produs

1) Dupa sosirea produsului/produselor personalul calificat va verifica si constata daca pentru aceste produse primite se aplica procedura de retur.
Verificarea si constatarea se face pe baza cererii de retur emisa de catre cumparator si a conditiilor obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate (paragraful “Conditii de retur produs”;
2) Rezultatele finale constatate vor fi comunicate cumparatorului, in maxim 24-48 ore de la primirea produsului/produselor prin e-mail.

Garantia produselor

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.pecef.ro beneficiaza de garantia provenita din partea producatorului sau importatorului, prin care beneficiaza de reparatii si piese originale.
Garanţia este activată la service autorizat Pecef  Tehnica. Garanţia este oferită conform termenilor specificaţi în certificatul de garanţie, ataşat produsului.

Pecef Tehnica emite o factură care trebuie păstrată împreună cu certificatul de garanţie în cazul în care veţi avea nevoie de service cât timp produsul se află în garanţie.

În cazul în care aveţi nevoie de informaţii suplimentare cu referire la garanţie sau unitatea de service, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa service@pecef.ro.

Pierderea facturii sau a certificatului de garantie duce la pierderea garantiei.

Garanţia nu acoperă: consumabilele, bateriile, pungile aspiratoarelor etc ( în conformitate cu certificatul de garantie) şi este valabilă numai dacă certificatul de garanţie este însotit  de factura produsului achiziţionat în original.

Garanţia nu se aplică în următoarele situaţii:
 Nerespectarea instrucţiunilor de folosire
 Repararea efecuată de o persoană neautorizată
 Folosirea de piese contrafăcute
 Folosirea neglijentă a produsului
 Defecţiuni mecanice cauzate de o terţă persoană
 Instalarea inadecvată a a aparatului
 Folosirea aparatului în scopuri profesionale sau comerciale.

Service adiţional – deschidere stânga/dreapta a aparatelor  frigorifice
Dacă veţi cumpăra un produs care vă permite să schimbaţi sensul de deschidere a uşii, orice schimbare a sensului de deschidere a usii se va face contra cost. Pentru a beneficia de această schimbare, Cumpărătorul trebuie să solicite această modificare la adresa de e-mail: service@pecef.ro  sau la numărul de telefon 0344 40 30 30.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se efectueaza prin curier, dupa confirmarea platii  de catre banca.
Produsele achiziţionate sunt livrate fără costuri suplimentare la orice adresă din Ploiesti sau din tara.  Livrarea nu înseamnă şi instalarea produselor în casă.

Veţi fi informat telefonic asupra orei la care soseşte comanda.
Produsele sunt livrate sigilate in ambalajul original al producatorului sau importatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

La primirea produselor comandate va rugam sa verificati integritatea ambalajului, precum si existenta certificatului  de garantie si a facturii fiscale. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB in prezenta curierului.

Prin semnarea formulatului de livrare se confirmă recepţia în stare bună a produselor livrate.
Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.  

În cazul în care Cumpărătorul nu este prezent la adresa de livrare, produsele comandate pot fi acceptate de o persoană autorizată de acesta să le primească. Persoana autorizată trebuie să semneze formularul de livrare cu numele în clar, datele de identificare: CI, serie, număr.

Aparatele sunt livrate doar în zilele lucrătoare. Nu se vor efectua livrări în weekend. Dacă produsele sunt pe stoc, vor fi livrate în două zile lucrătoare după confirmarea pe e-mail a comenzii Cumpărătorului.

Termeni de confidentialitate

S.C. PECEF TEHNICA S.R.L. respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, fiind inscrisa la A.N.S.P.D.C.P.  in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 26310.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,  modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.pecef.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, comert online.  
Sunteti/nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare intocmirii actelor de comert online pentru produsele comandate. Refuzul dumneavoastra determina incapacitatea de a produce actul de comert si imposibilitatea de a achizitiona produse online.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator prin intermediul angajatilor sai pentru indeplinirea obligatiilor contractuale intre operator si persoanele vizate si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerilor contractuali ai operatorului.

Conform Legii 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor,
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata,  aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. PECEF TEHNICA S.R.L. din Ploiesti, str. Toma Caragiu, nr.2-4, Prahova.
   

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Pe durata achiziţiei şi a procedurilor de plată, Pecef Tehnica SRL vă protejează datele personale şi se asigură că veţi putea achiziţiona bunurile în siguranţă, avand tehnologia adecvată pentru securitatea datelor personale, a comenzilor şi a plăţilor.

In momentul efectuarii unei comenzi online, Cumparatorul declara ca a luat la cunostinta si este de acord cu conditiile generale de vanzare.

Neasumarea responsabilităţii

Comerciantul va încerca să publice corect şi rapid informaţii corecte pe site-ul sau. Anumite caracteristici, stocuri sau preţuri se pot schimba mult mai repede decât poate Comerciantul să le modifice pe site. Pozele afişate pot să difere de produsele aflate la vânzare şi să nu descrie în totalitate caracteristicile produselor.

Reclamaţii

Comerciantul  va respecta în totalitate legislaţia privind protecţia consumatorilor şi va stabili un sistem eficient pentru preluarea reclamaţiilor. Reclamaţiile şi cererile se pot trimite pe e-mail la adresa service@pecef.ro sau prin poştă la:


Pecef Tehnica SRL
Ploiesti, str. Toma Caragiu,nr.2-4,
Prahova


Comerciantul va confirma primirea reclamaţiei în termen de cinci zile lucrătoare. În acelaşi timp îl va informa pe Cumpărător de durata preconizată pentru soluţionarea reclamaţiei şi îl va informa de stadiul acesteia. Comerciantul va face tot ce îi stă în putinţă pentru a rezolva disputa amiabil.

 
www.price.ro - your shopping expert Ghidul tau autentic de shopping.

Vizitati pagina noastra de Facebook